Encore Networks

 

De mobile ruterne fra Encore Networks er svært fleksible og passer til industrielt bruk. De finnes mange utgaver og kan tilpasses de fleste behov.

Del:

 

Nettec har i første omgang tatt inn 2 aktuelle modeller: EN-2000 og EN-4000. Toppmodellen EN-4000 kan blant annet bestykkes med opp til 3 LTE-moduler slik at svært høy hastighet kan oppnås. EN-2000 er en rimeligere modell, som kan bestykkes med wifi.

Sky-løsningen fra Encore Networks, enCloud, gir deg tilgang til å overvåke og administrere dine rutere fra internett.

Rutere fra Encore Networks har de avanserte funksjonene du kan vente deg av et proff-produkt til industrielt bruk, og Nettec har den kompetansen som skal til for å utnytte det.

Kontakt oss for mer informasjon og en test av rutere fra Encore Networks.

Vi har samlet litt nyttig informasjon på en egen side som du finner her.

 

Encore Networks – Quick Guide

 
 

Om Nettec

Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!»
Vår personvernerklæring - GDPR

Kvalifisert Leverandør til Sellihca

Sellihca kvalifikasjonsordning og leverandørregister, er et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner. Systemet brukes for å få informasjon om og gjøre utvalg av leverandører ved anskaffelser av varer og tjenester. Sellihca drives på oppdrag av de deltakende organisasjonene av Achilles.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE