IX14 – sikker, robust og med skybasert administrasjon

 

Digi IX14 LTE Industrial Router for pålitelig og robust kommunikasjon i ekstreme miljøer.

Del:

Kontakt

– Jan Erik Bjerkholt

Telefon: 66810645 / 47416610 jeb@nettec.no

IX14 er en del av den nye generasjonen LTE rutere fra Digi. Den er laget for industriell bruk, med støtte for Edge Computing og både Ethernet og serie-port. Kunder kan på en kosteffektiv måte koble opp enkle IoT-sensorer eller et nettverk av sensorser, nesten hvor enn det skal være. Dette kan gjøres med en ruter som er herdet til å motstå ekstreme miljømessige påkjenninger med sertifisering for MIL-STD-810G; som omhandler støt, vibrasjon og temperatur, i tillegg til IP54 for støv og fuktighet.

Last ned dokumentasjon (pdf).

 

Om Nettec

Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!»
Vår personvernerklæring - GDPR

Kvalifisert Leverandør til Sellihca

Sellihca kvalifikasjonsordning og leverandørregister, er et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner. Systemet brukes for å få informasjon om og gjøre utvalg av leverandører ved anskaffelser av varer og tjenester. Sellihca drives på oppdrag av de deltakende organisasjonene av Achilles.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE