LR54 fra Digi – bygget for fart – 300Mbps!

 

Digi TransPort® LR54 - designet og bygget for industriens høye krav om pålitelighet og robusthet.

Del:

Kontakt

– Jan Erik Bjerkholt

Telefon: 66810645 / 47416610 jeb@nettec.no

LR54 er bygget fra grunnen for å utnytte hastigheten som ligger i LTE-Advanced – det vil si hastigheter opp til 300Mbps!. Hvilket naturligvis medfører 4 Gigabit ethernet-porter, og wifi med Gigabit 802.11ac. Den er bunnsolid både i utførelse og ytelse, og tar sikkerhet på høyeste alvor med Digis egen TrustFence. Med LR54 kan du erstatte faste samband som fiber og xDSL og fremdeles ivareta hastighet, sikkerhet og ytelse – det åpner opp for svært mange anvendelser.

Last ned dokumentasjon (pdf).
Gå til Nettbutikken

 

 

Om Nettec

Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!»
Vår personvernerklæring - GDPR

Kvalifisert Leverandør til Sellihca

Sellihca kvalifikasjonsordning og leverandørregister, er et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner. Systemet brukes for å få informasjon om og gjøre utvalg av leverandører ved anskaffelser av varer og tjenester. Sellihca drives på oppdrag av de deltakende organisasjonene av Achilles.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE