Bredbånd

 

Nettec videreselger bredbånd fra Proximo. Dette innebærer at Nettec fakturerer sine kunder og håndterer support på linjer.

Del:

Kontakt

Bengt Nøst-Klemmetsen

Telefon: 66810644 / 97799010 bengt@nettec.no

Vi har meget god kjennskap til våre kunders kommunikasjonsløsninger, samtidig som vi har gode relasjoner til Proximo. Dette gjør oss i stand til å lever komplette og gode løsninger ut fra kundens behov.

For informasjon om produktene vi kan levere se www.nextgentel.no/bedrift . (Merk: Vi leverer bare i bedriftsmarkedet, men kan også levere privat-linjer som faktureres arbeidsgiver)

Sammen med Proximo kan vi levere xDSL og fiber til kunder over hele Norge. Proximo tilbyr profesjonelt bredbånd til alle bedrifter som stiller strenge krav til løsninger. Velg hastighet ut fra bedriftens behov og vær trygg på å få en stabil tjeneste.

Proximo yter markedets høyeste hastighet i forhold til pris, i tillegg til dedikert oppfølging. Proximo har et landsdekkende høyhastighets bredbåndnett med internasjonale forbindelser gjennom sitt samarbeid med TeliaSonera.

 

Om Nettec

Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!»
Vår personvernerklæring - GDPR

Kvalifisert Leverandør til Sellihca

Sellihca kvalifikasjonsordning og leverandørregister, er et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner. Systemet brukes for å få informasjon om og gjøre utvalg av leverandører ved anskaffelser av varer og tjenester. Sellihca drives på oppdrag av de deltakende organisasjonene av Achilles.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE