Fiber

 

Nettec samarbeider med lokale fiberleverandører over hele landet slik at du som kunde får det beste produktet til den beste prisen.

Del:

Kontakt

Bengt Nøst-Klemmetsen

Telefon: 66810644 / 97799010 bengt@nettec.no

Nettec er en operatøruavhengig leverandør av fiber og leverer fiber til kunder i hele Norge. Vi samarbeider med mange fiberoperatører for at våre kunder skal få det beste tilbudet der de er. Vi leverer moderne løsninger som tilpasses din bedrifts behov og krav til hastighet. Noen av våre samarbeidspartnere er:
Bitpro, Telenor, Viken Fiber, Altibox, Eidsiva, BKK, Signal, NTE og Tussa Fiber.

Fiberen leveres som en Internettaksess eller i et lukket bedriftsnett (SD-WAN). Dette gjør oss i stand til å levere komplette og gode løsninger uavhengig av lokal fiberleverandør.

Skytjenester og betalingstjenester er sårbare for nedetid. Nettec leverer også gode løsninger for redundans (backup for fiber). Du kan enten velge redundans ved fiberbrudd, eller redundans ved fiberbrudd og nedetid på fibermodem. Tjenesten har automatisk failover, og våre kunder merker knapt at de benytter den redundante tjenesten.

Vi følger fiberleveransen fra bestilling, og til den er ferdigmeldt. Etter leveranse benytter vi våre overvåkingsverktøy for å gi dere optimal oppetid.

Med Nettec som samarbeidspartner får dere ett kontaktpunkt for support og feilretting. Dette gjelder både fiberaksess og annet kommunikasjonsutstyr vi leverer.

Ta kontakt for en fiberprat, så kan vi fortelle dere mer om våre tjenester og løsninger.

 

Miljø og Personvern

Nettec er tilknyttet Norsirk for miljøvennlig håndtering av emballasje, batterier og EE-avfall.

Vår personvernerklæring - GDPR

Supplier Code of Conduct / Etiske Retningslinjer

Etiske retningslinjer: I Nettec er vi forpliktet til å opprettholde sterke og etiske forretningspraksiser i alle deler av vår virksomhet. Som en del av vår satsning på bærekraft, samfunnsansvar og opprettholdelse av høye standarder, forventer vi at våre leverandører deler og opprettholder disse prinsippene. Prinsippene beskriver våre forventninger og krav til leverandører og, ikke minst, hva du som kunde kan forvente av Nettec som leverandør.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE