Fredrik & Louisa – 14 nye butikker med mobilt bedriftsnett!

 

Hava Retail valgte Mobilt Bedriftsnett til sine nye butikker.

Del:

Kontakt

– Morten M. Karlsen

Telefon: 66810643 / 48134487 morten@nettec.no

Hava Retail var raske til å overta 14 Vita Exclusive butikker fra Vita-kjeden da denne gikk konkurs i oktober 2019. Hava Retail omfatter kjedene Fredrik & Louisa og Skin Tonic. Når en sånn mulighet byr seg er det viktig å legge om butikkens datalinjer til egen infrastruktur slik at logistikk og varehandel raskt kan inkluderes i eierselskapets IT-løsning.

Da Nettec fikk henvendelse om å bistå, falt valget raskt på en mobil løsning, og etter 2 dager var 14 rutere konfigurert og levert til Hava Retail. Denne løsningen blir stående som butikkens linje til Internett og vil ikke bli erstattet av fiber – mobil er et utmerket medium for handelstandens behov for Internett.

«Med Mobilt Bedriftsnett fra Nettec fikk vi raskt en løsning på plass, en løsning som er permanent og som konkurrerer med fiber i hastighet og stabilitet – men som utkonkurrerer fiber på pris og levering. Vi har tidligere benyttet Mobilt Bedriftsnett på våre pop-up stores og har kun gode erfaringer med denne løsningen, sier Jonas Nackom i Hava Retail. Vi kommer til å vurdere denne løsningen for alle butikkene nå som Telenor har varslet nedleggelse av kobbernettet.»

I tillegg sier Jonas «Fleksibiliteten av å ikke være avhengig av 3 part montør er jo også et veldig stort pluss.»

Løsningen:
FlexiAksess Retail
er et mobilt bredbåndssamband laget spesielt for kunder som ønsker et alternativ til fiber. Datasikkerheten er ivaretatt av Nettec sine sentrale brannmurer og tilganger gis/kontrolleres i samarbeid med sluttkunde.

Med mobilt bedriftsnett får dere fiberhastighet til en gunstig pris. Vi tilpasser datapakkene til deres forbruk. Flere av våre kunder har allerede valgt å benytte 4G som hovedkommunikasjonsplattform.

Noen av fordelene med mobilt bedriftsnett:
– Enkelt ved nyetableringer – vi leverer kommunikasjon i løpet av 24 timer
– Fleksibelt – ta med bredbåndet til ny lokasjon hvis butikk flytter
– Vi supporterer og overvåker løsningen
– Enkelt å installere
– Datapakker tilpasset forbruket

Hva er inkludert i grunnabonnementet?

Drift, support og nyttige verktøy

I vår Managementløsning overvåkes ruterne og vi kan hjelpe dere med å analysere feil som oppstår, samt kanalisere feilen til rett mottaker, f.eks. dersom kommunikasjon fungerer, mens kassen eller en betalingstjeneste ikke virker.

Vi leverer i dag datakommunikasjon til mange kjeder, og de som er kunder hos oss slipper å bli kasteball mellom leverandører når en feil oppstår.

Via en app gir vi deg tilgang til dine rutere, slik at du enkelt kan se om kommunikasjonen fungerer.

Test løsningen før du bestemmer deg
Er du usikker på om Mobilt Bedriftsnett er noe for dere? Vi gir dere 30 dagers prøveperiode. Da kan vi analysere dataforbruk, og lage en løsning som er tilpasset deres forbruk. Er du ikke fornøyd, returnerer du utstyret til oss. 

Nettec AS – fordi «det er viktig at det fungerer»
Nettec har basert alle sine mobile datakom-løsninger på rutere fra Digi International. Det er fordi produktene er avanserte nok til å løse utfordringene som møter våre kunder, og robuste nok til at selv de mest krevende kunder kan akseptere produktene.

Vi tilbyr pålitelige, integrerte og kosteffektive løsninger med kort leveringstid. Ruterne leveres ferdig konfigurert og med en enkel og intuitiv brukerveiledning for oppsett. Ved installasjon assisterer vi kostnadsfritt på telefon. Dersom dere ønsker det tilbyr vi selvfølgelig også installasjon.

God dekning med 4G i «alle kanaler»

Digi-rutere kan leveres med støtte for 4G (LTE) både i Telia, Telenor, COM4  og ICE sine nettverk. Det betyr at man har uovertruffen dekning i hele Norden. Dersom det er tvil om dekning på stedet, leveres ruterne med 2 SIM-kort, slik at vi kan aktivere det som passer på stedet når du trenger det.

* Avhengig av mobilnettets ytelse på stedet

 

Miljøansvar

Nettec er bevisst sitt ansvar for å ta bærekraft på alvor. Derfor har vi sertifisert oss i henhold til Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et synlig bevis på godt miljøarbeid , og et viktig styringsverktøy for kontinuerlig forbedringer og grønn omstilling.

Nettec er tilknyttet Norsirk for miljøvennlig håndtering av emballasje, batterier og EE-avfall.

Etiske Retningslinjer og personvern

Etiske retningslinjer: I Nettec er vi forpliktet til å opprettholde gode og etiske forretningspraksiser. Retningslinjene beskriver våre forventninger og krav til leverandører og, ikke minst, hva du som kunde kan forvente av Nettec som leverandør.

Vår personvernerklæring - GDPR

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE