Nettverk og infrastruktur

 

Del:

 

Hovedkontor til filial

Oppsett av kryptert nett mellom hovedkontor og butikk. Løsningen er uavhengig av bredbåndleverandør da vi tilpasser oss den lokale tilbyder. Vi benytter brannvegger med innebygd støtte for VPN. Nettet dimensjoneres ut fra forventet trafikk og antall filialer. For større kjeder benytter vi lukkede nett fra Proximo eller Telenor.

Fjerntilgang fra PC

Kryptert tilgang med 2-faktor-autentisering tilbys kunder som har behov for tilgang når de ikke er på hovedkontoret. Løsningene fungerer også over mobilnettet.

Trådløst (WLAN)

Nettec leverer og tilpasser trådløse aksesspunker for bruk i butikk. Våre løsninger er sky-baserte og enkle å fjernadministrere.

VPN POS (NETS-AKSESS)

Alle våre løsninger, også på mobil, kan leveres med kryptert kommunikasjon for bankterminaler mot Nets. Bankterminaler har dermed ikke behov for «Secure Access» fra Nets og krypteringen vil gjelde alle terminaler i butikken.

Servicepartner / butikkleverandør

Kasseleverandør eller andre servicepartnere til butikkjeden kan få tilgang til utstyr plassert i butikken via VPN, eller åpninger i brannmur.

Brannvegg og sikkerhet

Nettec leverer brannvegger ut fra kundens behov. Vi kan koordinere og etablere kommunikasjon med 3. part slik at butikkjeden kan oppnå et butikknett som også omfatter leverandører og avdelingskontorer. Brannveggene kan også filtrere virus, hackerangrep, spam og skadelig web-innhold.

Backup for bredbånd via mobilnettet

Våre redundante løsninger benytter 4G for raskest mulig trådløs kommunikasjon. Løsningen er automatisk og anbefales for alle som legger stor vekt på oppetid for sine betalingsløsninger. Behovet for å være online 24/7/365 øker også fordi stadig flere tar i bruk skytjenester.

Midlertidig leie

I påvente av at bredbånd skal komme på plass, kan vi tilby utleie av ferdig konfigurerte mobil rutere for kommunikasjon med Nets og hovedkontor.

 

Miljøansvar

Nettec er bevisst sitt ansvar for å ta bærekraft på alvor. Derfor har vi sertifisert oss i henhold til Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et synlig bevis på godt miljøarbeid , og et viktig styringsverktøy for kontinuerlig forbedringer og grønn omstilling.

Nettec er tilknyttet Norsirk for miljøvennlig håndtering av emballasje, batterier og EE-avfall.

Etiske Retningslinjer og personvern

Etiske retningslinjer: I Nettec er vi forpliktet til å opprettholde gode og etiske forretningspraksiser. Retningslinjene beskriver våre forventninger og krav til leverandører og, ikke minst, hva du som kunde kan forvente av Nettec som leverandør.

Vår personvernerklæring - GDPR

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE