Nettec leverer nettverk til 375 sportsbutikker i hele Norge

 

Sport Holding AS har valgt Nettec som leverandør av nettverkstjenester til 375 sportsbutikker fordelt på 7 kjedekonsepter. Vi leverer et robust og sikkert nett som inkluderer fiber, redundans via mobil, switcher og wifi.

Del:

Kontakt

– Morten M. Karlsen

Telefon: 66810643 / 48134487 morten@nettec.no

Sport Holding og Nettec inngår avtale om nettverksleveranse

Sport Holding er Norges ledende faghandelsaktør innen sport med over 375 fullsortimentsbutikker og spesialbutikker over hele landet under konseptene Sport 1, Intersport, Löplabbet, Anton Sport, Sportsnett, Milslukern og Skandinavisk Høyfjellsutstyr.

Etter en anbudsrunde hvor Sport Holding inviterte seks selskaper til å inngi tilbud på linjer (fiber, fast mobilt bredbånd eller mobilt bredbånd), SDWAN, brannmurer, switcher, WiFi, samt drift og support på levert utstyr, trakk Nettec det lengste strået, og blir Sport Holding sin leverandør av produkter og tjenester for de neste 3 + 1 + 1 år.

Nettec presenterte den løsningen som var best tilpasset våre behov og ønsker. I tillegg kunne de tilby en fleksibel utskifting til ny løsning i alle butikkene som er tilknyttet vårt konsept,
sier Kai Robert Hallberg, Kontrakt og leverandøransvarlig – IT.

Med den nye løsningen leverer Nettec en komplett løsning til alle sportsbutikkene i kjeden, samt drift og overvåking på sentrale tjenester til Sport Holding. Utrulling av nye tjenester vil være suksessiv og tilpasset bindingstider på eksisterende linjer.

Butikkenes driftsnettverk sikres gjennom brannmur- og VPN-løsninger fra Fortinet, og butikkenes wifi-løsning sikres med dedikerte VLAN for drift og kundenettverk.
Nettec har inngått en hovedavtale med Altibox på fiberleveranser. I tillegg benytter vi lokale fiberleverandører i områder som ikke er representert med Altibox partnere.

Kommunikasjonsløsningen er satt opp slik at dersom den primære internettforbindelsen (Fiber) går ned, så er det automatisk og sømløs failover til en separat mobiltjeneste som overtar kommunikasjonen. Med separat enhet for mobil datakommunikasjon har butikkene både redundans for linje og hardware.

Sport Holding sin IT avdeling har tilgang til å se alt sitt utstyr i våre overvåkingsløsninger, og er butikkene sin førstelinje support dersom noe ikke fungerer. Nettec er Sport Holding sin support partner dersom de ikke selv løser utfordringene.

Vi ser frem til å levere en fremtidsrettet IT-løsning til Sport Holding og deres kjedebutikker.

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe dere med en god og sikker kommunikasjonsløsning til en konkurransemessig pris?

Ta kontakt, så kan vi ta en prat om hva vi kan gjøre for dere!

Trenger du hjelp til en kommunikasjonsløsning? Ring 66810640

 

Miljøansvar

Nettec er bevisst sitt ansvar for å ta bærekraft på alvor. Derfor har vi sertifisert oss i henhold til Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et synlig bevis på godt miljøarbeid , og et viktig styringsverktøy for kontinuerlig forbedringer og grønn omstilling.

Nettec er tilknyttet Norsirk for miljøvennlig håndtering av emballasje, batterier og EE-avfall.

Etiske Retningslinjer og personvern

Etiske retningslinjer: I Nettec er vi forpliktet til å opprettholde gode og etiske forretningspraksiser. Retningslinjene beskriver våre forventninger og krav til leverandører og, ikke minst, hva du som kunde kan forvente av Nettec som leverandør.

Vår personvernerklæring - GDPR

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE