Trådløst nett med support

 

Er du lei av WiFi som ikke virker? Ønsker du å fornye deg med et supportert WiFi? Eller er du på jakt etter en løsning som sikrer at dine web-baserte løsninger fungerer 24/7/365? Vi hjelper deg gjerne!

Del:

Kontakt

Bengt Nøst-Klemmetsen

Telefon: 66810644 / 97799010 bengt@nettec.no

WiFi for bedrift
Behovet og forventningene til internettforbindelse overalt har økt etter at bruken av skytjenester, smarttelefoner og nettbrett eksploderte. Nettbrett er også blitt et viktig verktøy for bedrifter, og brukes i dag som kasseapparat, oppslagsregister, varetellingsterminaler, presentasjoner osv.

Supportert trådløst nett
Det kan være en utfordring å få et stabilt trådløst nettverk. Derfor er det lurt å knytte seg til noen som har dette som sitt kompetanseområde. Nettec administrerer og supporterer WiFi for mange kunder, slik at de kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet.

Dynamisk
Et trådløst nettverk er dynamisk og lar seg påvirke av mange ytre faktorer som andre nærliggende trådløse nett, enheter på blåtann, mikrobølgeovner, radiosendere osv. I tillegg er det fysiske sperrer som betong- og murvegger, heissjakter, metallhyller osv. Plassering av aksesspunkter er derfor avgjørende for å få best mulig dekning i lokalet. Dersom du monterer selv, kan vi hjelpe deg online med å finne de beste punktene for å få optimal dekning.

Lokalets utforming og funksjoner
Avhengig av lokalets utforming, klarer noen seg med ett aksesspunkt, mens andre må ha flere. Har du behov for flere aksesspunkter er det viktig å sette opp punktene slik at du får god dekning og kjøper en løsning som gir sømløs overgang (roaming) fra et aksesspunkt til et annet når du eller kundene dine beveger seg rundt i lokalet. Vi anbefaler også hvilke produkter vi mener er mest formålstjenlig, basert på hvilke funksjoner dere ønsker.

Bedriftsnett, ansattnett, gjestenett, BYOD-nett
Vi kan hjelpe deg med å sette opp og administrere flere WiFi nettverk. Skal du ha et gjestenettverk, er det viktig at det fungerer. Videre må man tenke på hvor mye av kapasiteten som skal benyttes internt, til gjester og ansatte. Kanskje ansatte som benytter egne telefoner/nettbrett burde få sitt eget nett, ett BYOD, slik at disse ikke er en del av bedrifts-nettet. Vi har erfaring med hvordan dette kan settes opp for best mulig utnyttelse av linjekapasitet. Dersom man velger å sette opp gjestenett anbefaler vi at dere har god nok bredbåndkapasitet, enten VDSL eller fiber.

Egen landingsside
Benytt WiFi til markedsføring.
Du kan lage din egen landingsside (splash), webside ( tilbudsside, nettbutikk) eller du kan styre dine kunder til din Facebook side.

Analyser og rapporter
Med analyseverktøyet kan du f.eks. se hvor mange som er innom ditt lokale, hvor mange som passerer, hvor mange som logger seg på ditt nett, hvor mange er innom hver dag osv. Analyser kan tas ned på per. dag nivå. Dette kan jo være nyttig analyse for å måle effekten av en markedsføringskampanje, dagstilbud osv.
Har du tre eller flere aksesspunkter er det også mulig å se hvilke deler av lokalet som er mest besøkt. Noe som kan være nyttig med tanke på vareeksponering.

Air Marshall og hardware watchdog
Air Marshall skanner ditt lokale i sanntid og sørger for å skifte kanaler eller andre parametere dersom den oppdager konflikter med andre nærliggende Wifi-nettverk.
Watchdog sørger for at dine aksesspunkter restarter dersom de faller ut eller får heng.

Skalerbar løsning
Dersom du er usikker på hvor mange aksesspunkter du trenger, eller etter hvert utvider lokalene, er det uproblematisk å implementere flere aksesspunkter.

Drift og support
Vil du ha et velfungerende WiFi er det vesentlig å ha en samarbeidspartner som kan administrere og drifte ditt WiFi-nettverk, slik at du og dine kunder er på lufta hele tiden. Av erfaring leverer vi derfor kun kvalitetsprodukter som vi kan supportere via en sky basert tjeneste.

Back-up for SAAS og Sky-baserte løsninger
Sky-baserte eller SAAS baserte kassepunktløsninger er avhengig av en internettforbindelse og WiFi for å fungere. Dersom internettforbindelsen blir brutt, kan vesentlige tjenester som betaling med kredittkort slutte å virke. Det er derfor særdeles viktig å ha en backupløsning for internettlinjen når uhellet er ute.

Leie eller eie
Hos Nettec kan du velge om du ønsker å leie en tjeneste som inkluderer aksesspunkter og support, eller du kan kjøpe aksesspunktene og ha en separat supportavtale. Valget er ditt!

Ta kontakt for ytterligere informasjon, priser og produkter.

 

Miljø og Personvern

Nettec er tilknyttet Norsirk for miljøvennlig håndtering av emballasje, batterier og EE-avfall.

Vår personvernerklæring - GDPR

Supplier Code of Conduct / Etiske Retningslinjer

Etiske retningslinjer: I Nettec er vi forpliktet til å opprettholde sterke og etiske forretningspraksiser i alle deler av vår virksomhet. Som en del av vår satsning på bærekraft, samfunnsansvar og opprettholdelse av høye standarder, forventer vi at våre leverandører deler og opprettholder disse prinsippene. Prinsippene beskriver våre forventninger og krav til leverandører og, ikke minst, hva du som kunde kan forvente av Nettec som leverandør.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE