FlexiAPN – lukket nett for alle formål

 

– for bedrifter med behov for å integrere IoT-enheter inn i eget nettverk.

Del:

Kontakt

– Jan Erik Bjerkholt

Telefon: 66810645 / 47416610 jeb@nettec.no

FlexiAPN gir et lukket, kryptert nett mellom mobile IoT-enheter og bedriftens eget nettverk. Det gir enhetene direkte tilgang til bedriftens interne nettverk gjennom en sikker VPN-tunell. Fordelen er stor fleksibilitet for å imøtekomme krav til konnektivitet, overvåking og sikkerhet.

Fordelene med FlexiAPN:
Bruksområder

FlexiAPN kan med fordel benyttes ved alle typer mobil datakommunikasjon. Et lukket FlexiAPN gir store fordeler i forbindelse med feilsøking og oppdateringer, ved at man kan kommunisere direkte med enhetene uten å gå via skytjenester. Kombinasjonen «sky» og «direkte kommunikasjon» gir den mest robuste løsningen. Spør oss gjerne om råd for din applikasjon slik at man finner frem til den beste løsningen.

 


Foto: ID 60046051 © Hel080808 | Dreamstime.com

 

 

 

Miljøansvar

Nettec er bevisst sitt ansvar for å ta bærekraft på alvor. Derfor har vi sertifisert oss i henhold til Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et synlig bevis på godt miljøarbeid , og et viktig styringsverktøy for kontinuerlig forbedringer og grønn omstilling.

Nettec er tilknyttet Norsirk for miljøvennlig håndtering av emballasje, batterier og EE-avfall.

Etiske Retningslinjer og personvern

Etiske retningslinjer: I Nettec er vi forpliktet til å opprettholde gode og etiske forretningspraksiser. Retningslinjene beskriver våre forventninger og krav til leverandører og, ikke minst, hva du som kunde kan forvente av Nettec som leverandør.

Vår personvernerklæring - GDPR

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE