FlexiAPN – lukket nett for alle formål

 

– for bedrifter med behov for å integrere IoT-enheter inn i eget nettverk.

Del:

Kontakt

– Jan Erik Bjerkholt

Telefon: 66810645 / 47416610 jeb@nettec.no

FlexiAPN gir et lukket, kryptert nett mellom mobile IoT-enheter og bedriftens eget nettverk. Det gir enhetene direkte tilgang til bedriftens interne nettverk gjennom en sikker VPN-tunell. Fordelen er stor fleksibilitet for å imøtekomme krav til konnektivitet, overvåking og sikkerhet.

Fordelene med FlexiAPN:
Bruksområder

FlexiAPN kan med fordel benyttes ved alle typer mobil datakommunikasjon. Et lukket FlexiAPN gir store fordeler i forbindelse med feilsøking og oppdateringer, ved at man kan kommunisere direkte med enhetene uten å gå via skytjenester. Kombinasjonen «sky» og «direkte kommunikasjon» gir den mest robuste løsningen. Spør oss gjerne om råd for din applikasjon slik at man finner frem til den beste løsningen.

 


Foto: ID 60046051 © Hel080808 | Dreamstime.com

 

 

 

Miljø og Personvern

Nettec er tilknyttet Norsirk for miljøvennlig håndtering av emballasje, batterier og EE-avfall.

Vår personvernerklæring - GDPR

Supplier Code of Conduct / Etiske Retningslinjer

Etiske retningslinjer: I Nettec er vi forpliktet til å opprettholde sterke og etiske forretningspraksiser i alle deler av vår virksomhet. Som en del av vår satsning på bærekraft, samfunnsansvar og opprettholdelse av høye standarder, forventer vi at våre leverandører deler og opprettholder disse prinsippene. Prinsippene beskriver våre forventninger og krav til leverandører og, ikke minst, hva du som kunde kan forvente av Nettec som leverandør.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE