FlexiAPN – lukket nett for alle formål

 

– for bedrifter med behov for å integrere IoT-enheter inn i eget nettverk.

Del:

Kontakt

– Jan Erik Bjerkholt

Telefon: 66810645 / 47416610 jeb@nettec.no

FlexiAPN gir et lukket, kryptert nett mellom mobile IoT-enheter og bedriftens eget nettverk. Det gir enhetene direkte tilgang til bedriftens interne nettverk gjennom en sikker VPN-tunell. Fordelen er stor fleksibilitet for å imøtekomme krav til konnektivitet, overvåking og sikkerhet.

Fordelene med FlexiAPN:
Bruksområder

FlexiAPN kan med fordel benyttes ved alle typer mobil datakommunikasjon. Et lukket FlexiAPN gir store fordeler i forbindelse med feilsøking og oppdateringer, ved at man kan kommunisere direkte med enhetene uten å gå via skytjenester. Kombinasjonen «sky» og «direkte kommunikasjon» gir den mest robuste løsningen. Spør oss gjerne om råd for din applikasjon slik at man finner frem til den beste løsningen.

 


Foto: ID 60046051 © Hel080808 | Dreamstime.com

 

 

 

Om Nettec

Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!»
Vår personvernerklæring - GDPR

Kvalifisert Leverandør til Sellihca

Sellihca kvalifikasjonsordning og leverandørregister, er et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner. Systemet brukes for å få informasjon om og gjøre utvalg av leverandører ved anskaffelser av varer og tjenester. Sellihca drives på oppdrag av de deltakende organisasjonene av Achilles.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE