Nettverk for ladestasjoner

 

Ladeanlegg for elbiler krever et stabilt og pålitelig nettverk for å fungere. I samarbeid med leverandørene av ladestasjoner har vi tatt frem produkter og løsninger som er godt tilpasset formålet. Dersom det ikke er lagt opp til internettforbindelse i garasjeanlegget tilbyr vi velutprøvde løsninger som benytter 5G/4G. Dette kombinert med et godt planlagt WiFi-nett, gjør at våre kunder og partnere får en langt enklere hverdag.

Del:

 

Hva sier noen av våre kunder?

«Nettec hjalp oss med prosjektering og leveranse av internett og WiFi til et stort garasjeanlegg bestående av mange utvendige garasjerekker og over 120 ladepunkter. Leveranse ble gjennomført som avtalt og kunden har fått et velfungerende nett. Nettec har innfridd våre forventninger og responderer raskt når vi trenger hjelp.»

– Jon Morten Adde
Ideell Elektro Installasjon AS.

«Trenger dere hjelp til å få levert en god infrastruktur for internett og WiFi, anbefaler jeg dere å kontakte Nettec. Sammen med Nettec har vi designet og levert løsninger til store kunder som Gregers Kvartal og Skårersletta. Leveranseprosessene har vært upåklagelige og nettverkene fungerer.»

– Richard Wickstrøm
Ing. F. Wickstrøm AS


Hvorfor benytte Nettec som leverandør?

Vi har lang erfaring med å levere stabile nett til ladeanlegg, og har levert løsninger til mer enn150 fornøyde sameier og borettslag.
Vi tilbyr internett via fiber, FlexiAksess mobil eller fast mobilt bredbånd. Vi tilpasser våre løsninger etter kundens behov. Vår tekniske avdeling har høy kompetanse innenfor fagområdet og kan bistå under hele prosessen, fra prosjektering til ferdigstillelse.

Fordelen for deg som er elektriker:


Fordelen for deg som har ladeanlegg:

Les mer om våre tjenester FlexiAksess Lade mobil og WiFi for el-bil ladeanlegg

Trenger du hjelp og rådgiving for å komme i gang? Ring 66810640

 

Miljøansvar

Nettec er bevisst sitt ansvar for å ta bærekraft på alvor. Derfor har vi sertifisert oss i henhold til Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et synlig bevis på godt miljøarbeid , og et viktig styringsverktøy for kontinuerlig forbedringer og grønn omstilling.

Nettec er tilknyttet Norsirk for miljøvennlig håndtering av emballasje, batterier og EE-avfall.

Etiske Retningslinjer og personvern

Etiske retningslinjer: I Nettec er vi forpliktet til å opprettholde gode og etiske forretningspraksiser. Retningslinjene beskriver våre forventninger og krav til leverandører og, ikke minst, hva du som kunde kan forvente av Nettec som leverandør.

Vår personvernerklæring - GDPR

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE