Skyløsning gir status og kontroll …

 

Nettec vet hvor viktig det er å ha oversikt over komponenter i ett datanettverk. For å sikre effektiv drift, er det vesentlig å vite hva og når endringer skjer i nettet. Man kan f.eks. avdekke fellesfeil når flere rutere går ned på samme tidspunkt. Det kan raskt avdekkes at kommunikasjonen er oppe, men tilkoblede enheter ikke fungerer. Vi sparer dermed våre kunder for mye frustrasjon og unødige kostnader til feilsøking. Vi har to kraftfulle skyløsninger for overvåkning av nettverk: Doppler Management og PRTG Network Monitor.

Del:

Kontakt

– Jan Erik Bjerkholt

Telefon: 66810645 / 47416610 jeb@nettec.no

Doppler Management

Doppler er en skytjeneste hvor dere kan overvåke og styre alle Digi rutere som er utplassert. Du kan enkelt se status på dine rutere, og ikke minst om ruterne er online. Doppler er utviklet av Nettec og laget for kommunikasjon via mobilnettet. Dette betyr at du får oversikt over SIM-kort, mobiloperatører, signalstyrke, basestasjoner, dataforbruk osv.
Vi tar sikkerhet på alvor, derfor kan tilgang til portalen sikres med 2-faktor autentisering.
Du kan lese mer om Doppler Management her.

PRTG Network Monitor

Med PRTG får du oversikt over alle dine bredbåndslinjer, og du kan enkelt se om kommunikasjonen virker eller ikke, dersom noe er feil. Med PRTG kan du også overvåke punkter i LAN’et. Da blir det fort enklere å gjøre feilsøk/feilretting. Med appen, som kan lastes ned på mobil, har du til enhver tid oversikt over alle dine lokasjoner.

Om du benytter våre overvåkingstjenester, er dette supportert av oss og vi kan gi råd og veiledning om «best practice».

Enklere blir det ikke!

Trenger du hjelp til en kommunikasjonsløsning? Ring 66810640

 

Miljø og Personvern

Nettec er tilknyttet Norsirk for miljøvennlig håndtering av emballasje, batterier og EE-avfall.

Vår personvernerklæring - GDPR

Supplier Code of Conduct / Etiske Retningslinjer

Etiske retningslinjer: I Nettec er vi forpliktet til å opprettholde sterke og etiske forretningspraksiser i alle deler av vår virksomhet. Som en del av vår satsning på bærekraft, samfunnsansvar og opprettholdelse av høye standarder, forventer vi at våre leverandører deler og opprettholder disse prinsippene. Prinsippene beskriver våre forventninger og krav til leverandører og, ikke minst, hva du som kunde kan forvente av Nettec som leverandør.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE