Digital signage – reklameskjermer

 

Med produkter fra Digi sammen med vårt eget støttesystem, Doppler, kan Nettec tilby gode løsninger for Digital Signage - reklameskjermer.

Del:

Kontakt

– Morten M. Karlsen

Telefon: 48134487 morten@nettec.no

Vi tilbyr pålitelige, integrerte og kosteffektive løsninger levert på dagen. Vi hjelper gjerne montører som skal sette opp skjermer ved å teste at alt fungerer, samt gi råd om plassering av antenner og hvilken operatør som passer på stedet. Dette gjør at montøren kan bli ferdig med jobben første gang, og slipper kostnadsdrivende ekstrabesøk for å ferdigstille installasjonen.

Produkter som passer er Digi WR11XT og WR31. Les mer her.

God dekning med 4G i «alle kanaler»

Digi-rutere kan leveres med støtte for 4G (LTE) både i ICE og i Telenor/COM4s nettverk. Det betyr at man har uovertruffen dekning i hele Norden. Vi kan levere 2 SIM og aktivere det som passer på stedet når du trenger det.

Spør oss gjerne om råd for hvordan du best kan utnytte en Digi-ruter til reklame- og info-skjermer.

 

Om Nettec

Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!»
Vår personvernerklæring - GDPR

Kvalifisert Leverandør til Sellihca

Sellihca kvalifikasjonsordning og leverandørregister, er et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner. Systemet brukes for å få informasjon om og gjøre utvalg av leverandører ved anskaffelser av varer og tjenester. Sellihca drives på oppdrag av de deltakende organisasjonene av Achilles.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE