Digital signage – reklameskjermer

 

Med produkter fra Digi sammen med vårt eget støttesystem, Doppler, kan Nettec tilby gode løsninger for Digital Signage - reklameskjermer.

Del:

Kontakt

– Morten M. Karlsen

Telefon: 48134487 morten@nettec.no

Vet du at mange kunder benytter en 4G ruter for kommunikasjon til Digital Signage / Infoskjermer / Reklameskjermer?  Enklere blir det ikke!

En kommunikasjonsløsning fra Nettec er:
•Operatøruavhengig – fungerer med alle mobiloperatører
•Ferdig klargjort og konfigurert
•Svært lett å sette opp for tekniker på stedet
•Svært lett å håndtere for IT-drift – via Doppler Management

Fordeler med kommunikasjon via 4G
•Ingen involvering i kundens nett – et viktig sikkerhetsaspekt for mange
•Ikke sårbar når det gjøres endringer i kundens nett
•Mulighet for VPN ende-til-ende
•Brannmur på ruter kan regulere tilgang

Nettec AS – fordi » det er viktig at det fungerer»
Nettec har basert alle sine mobile datakom-løsninger på rutere fra Digi International. Det er fordi produktene er avanserte nok til å løse utfordringene som møter våre kunder, og robuste nok til at selv de mest krevende kunder kan akseptere produktene.

Ofte er mobile løsninger plassert på steder der det ikke er mennesker tilstede for å gjøre vedlikehold, som f.eks. en restart. Derfor er det ekstra viktig at utstyret og oppsettet tar hensyn til at feil kan oppstå, men at installasjonen selv evner å komme tilbake på nett når feilen er utbedret.

Produkter som passer er Digi WR11XT og WR31. Les mer her.

Vi tilbyr pålitelige, integrerte og kosteffektive løsninger levert på dagen. Vi hjelper gjerne montører som skal sette opp skjermer ved å teste at alt fungerer, samt gi råd om plassering av antenner og hvilken operatør som passer på stedet. Dette gjør at montøren kan bli ferdig med jobben første gang, og slipper kostnadsdrivende ekstrabesøk for å ferdigstille installasjonen.

God dekning med 4G i «alle kanaler»

Digi-rutere kan leveres med støtte for 4G (LTE) både i Telia, Telenor, COM4  og ICE sine nettverk. Det betyr at man har uovertruffen dekning i hele Norden. Vi kan levere 2 SIM og aktivere det som passer på stedet når du trenger det.

Spør oss gjerne om råd for hvordan du best kan utnytte en Digi-ruter til reklame- og info-skjermer.

 

Om Nettec

Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!»
Vår personvernerklæring - GDPR

Kvalifisert Leverandør til Sellihca

Sellihca kvalifikasjonsordning og leverandørregister, er et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner. Systemet brukes for å få informasjon om og gjøre utvalg av leverandører ved anskaffelser av varer og tjenester. Sellihca drives på oppdrag av de deltakende organisasjonene av Achilles.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE