Telemetri og måling

 

Connect to your machine anywhere, from everywhere

Del:

Kontakt

– Jan Erik Bjerkholt

Telefon: 66810645 / 47416610 jeb@nettec.no

Via mobilnettet er det enkelt å koble maskiner på nett, og har de først kommet på nett er det uante muligheter for hva man kan gjøre. Alle maskiner som er utstyrt med en Ethernet-port eller en standard serie-port (RS232/485 e.l.) kan tilkobles nettet. På denne måten kan alle enheter knyttes opp i et nettverk.

Kostnaden ved å benytte mobilnettet er beskjeden, og vi hjelper deg med å sette opp den mest optimale løsninger som passer din løsning.

Eksempler på bruksområder

RS232 inn – iP over internett ut

Mange instrumenter benytter seriell kommunikasjon, som RS232, 422 og 485. Digi har støtte for dette, og man kan dermed sende serielle protokoller over internett.

Last ned Quick Note (pdf)

 

DNS attack skaper problemer

Det kan bli dyrt å gjøre det enkelt. Det fikk en av våre kunder erfare da de satte systemet på offentlige IP-adresser.

Det er fristende å gjøre det enkelt, «bare tildel Digi’n en offentlig IP-adresse og så NATer vi inn trafikken til vår enhet på LANet. Dere kan sikre trafikken med brannmur slik at ikke uvedkommende kommer seg inn». Det var oppdraget fra kunden. Det er enkelt fordi man ikke har behov for VPN og man har […]
 

Om Nettec

Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!»
Vår personvernerklæring - GDPR

Kvalifisert Leverandør til Sellihca

Sellihca kvalifikasjonsordning og leverandørregister, er et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner. Systemet brukes for å få informasjon om og gjøre utvalg av leverandører ved anskaffelser av varer og tjenester. Sellihca drives på oppdrag av de deltakende organisasjonene av Achilles.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE