Telemetri og måling

 

Connect to your machine anywhere, from everywhere

Del:

Kontakt

– Jan Erik Bjerkholt

Telefon: 66810645 / 47416610 jeb@nettec.no

Via mobilnettet er det enkelt å koble maskiner på nett, og har de først kommet på nett er det uante muligheter for hva man kan gjøre. Alle maskiner som er utstyrt med en Ethernet-port eller en standard serie-port (RS232/485 e.l.) kan tilkobles nettet. På denne måten kan alle enheter knyttes opp i et nettverk.

Kostnaden ved å benytte mobilnettet er beskjeden, og vi hjelper deg med å sette opp den mest optimale løsninger som passer din løsning.

Eksempler på bruksområder

RS232 inn – iP over internett ut

Mange instrumenter benytter seriell kommunikasjon, som RS232, 422 og 485. Digi har støtte for dette, og man kan dermed sende serielle protokoller over internett.

Last ned Quick Note (pdf)

 

DNS attack skaper problemer

Det kan bli dyrt å gjøre det enkelt. Det fikk en av våre kunder erfare da de satte systemet på offentlige IP-adresser.

Det er fristende å gjøre det enkelt, «bare tildel Digi’n en offentlig IP-adresse og så NATer vi inn trafikken til vår enhet på LANet. Dere kan sikre trafikken med brannmur slik at ikke uvedkommende kommer seg inn». Det var oppdraget fra kunden. Det er enkelt fordi man ikke har behov for VPN og man har […]
 

Miljø og Personvern

Nettec er tilknyttet Norsirk for miljøvennlig håndtering av emballasje, batterier og EE-avfall.

Vår personvernerklæring - GDPR

Supplier Code of Conduct / Etiske Retningslinjer

Etiske retningslinjer: I Nettec er vi forpliktet til å opprettholde sterke og etiske forretningspraksiser i alle deler av vår virksomhet. Som en del av vår satsning på bærekraft, samfunnsansvar og opprettholdelse av høye standarder, forventer vi at våre leverandører deler og opprettholder disse prinsippene. Prinsippene beskriver våre forventninger og krav til leverandører og, ikke minst, hva du som kunde kan forvente av Nettec som leverandør.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE