Transport

 

Digi-rutere fungerer som internett-gateway i hundrevis av norske busser.

Del:

 

Én gateway, mange anvendelser

Med en moderne Digi TransPort ruter i kjøretøyet, kombinert med ett sett gode antenner, har man en god forbindelse til internett. Denne forbindelsen kan benyttes for trådløst nett til passasjerer, for billettering, for betalingsformidling og posisjonering.

Ved å ha bare én gateway i kjøretøyet sparer man kostnader og ikke minst forenkles drift og administrasjon. Nettecs egenutviklede overvåking, Doppler, gjør det enkelt å ha oversikt over alle enhetene i nettverket.

Sporing

 

 

Om Nettec

Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!»
Vår personvernerklæring - GDPR

Kvalifisert Leverandør til Sellihca

Sellihca kvalifikasjonsordning og leverandørregister, er et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner. Systemet brukes for å få informasjon om og gjøre utvalg av leverandører ved anskaffelser av varer og tjenester. Sellihca drives på oppdrag av de deltakende organisasjonene av Achilles.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE