Enklere blir det ikke!

4G-ruter med abonnement og overvåking i skyen!
249,- per måned / eks. mva

Bestill nå

Kontakt

– Morten M. Karlsen

Telefon: 48134487 morten@nettec.no

Du får en ferdig konfigurert 4G-ruter med installert SIM-kort og tilhørende datapakke på 1GB per måned. Sammen med denne får du en nettside der du kan administrere løsningen og se status på ruter.

QR-kode

Se demo av løsningen

Løsningen passer for infoskjermer, automasjonssystemer, SD-anlegg, kamera, adgangskontroll, redundans, alarmer, butikkdata, nettstasjoner, vareautomater med mer.

Sikkerhet
Sikkerheten er ivaretatt ved at ruteren ikke er direkte eksponert mot Internet, og med hver installasjon følger en digital nøkkel. Du bestemmer selv om du skal dele denne med andre.

Om ruteren
4G-ruteren er en kvalitets-ruter fra Digi i aluminium som tåler industrielt bruk. Den kommer komplett med strømforsyning, 2 antenner og en kortfattet instruksjon. Den har 1 ethernet-port, LTE CAT1-modul med fallback til 2G. 

Andre behov?
Ta kontakt med oss så finner vi en løsning for deg.

* Etter 36 måneder løper avtalen til den blir sagt opp. Utstyret returneres Nettec AS etter endt avtale.

[ninja_form id=1]

 

Om Nettec

Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!»
Vår personvernerklæring - GDPR

Kvalifisert Leverandør til Sellihca

Sellihca kvalifikasjonsordning og leverandørregister, er et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner. Systemet brukes for å få informasjon om og gjøre utvalg av leverandører ved anskaffelser av varer og tjenester. Sellihca drives på oppdrag av de deltakende organisasjonene av Achilles.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE