Enklere blir det ikke!

4G-ruter med abonnement og overvåking i skyen!
249,- per måned / eks. mva

Bestill nå

Kontakt

– Morten M. Karlsen

Telefon: 48134487 morten@nettec.no

Du får en ferdig konfigurert 4G-ruter med installert SIM-kort og tilhørende datapakke på 1GB per måned. Sammen med denne får du en nettside der du kan administrere løsningen og se status på ruter.

QR-kode

Se demo av løsningen

Løsningen passer for infoskjermer, automasjonssystemer, SD-anlegg, kamera, adgangskontroll, redundans, alarmer, butikkdata, nettstasjoner, vareautomater med mer.

Sikkerhet
Sikkerheten er ivaretatt ved at ruteren ikke er direkte eksponert mot Internet, og med hver installasjon følger en digital nøkkel. Du bestemmer selv om du skal dele denne med andre.

Om ruteren
4G-ruteren er en kvalitets-ruter fra Digi i aluminium som tåler industrielt bruk. Den kommer komplett med strømforsyning, 2 antenner og en kortfattet instruksjon. Den har 1 ethernet-port, LTE CAT1-modul med fallback til 2G. 

Andre behov?
Ta kontakt med oss så finner vi en løsning for deg.

* Etter 36 måneder løper avtalen til den blir sagt opp. Utstyret returneres Nettec AS etter endt avtale.

 

Miljø og Personvern

Nettec er tilknyttet Norsirk for miljøvennlig håndtering av emballasje, batterier og EE-avfall.

Vår personvernerklæring - GDPR

Supplier Code of Conduct / Etiske Retningslinjer

Etiske retningslinjer: I Nettec er vi forpliktet til å opprettholde sterke og etiske forretningspraksiser i alle deler av vår virksomhet. Som en del av vår satsning på bærekraft, samfunnsansvar og opprettholdelse av høye standarder, forventer vi at våre leverandører deler og opprettholder disse prinsippene. Prinsippene beskriver våre forventninger og krav til leverandører og, ikke minst, hva du som kunde kan forvente av Nettec som leverandør.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE