Trådløst nett i butikk

 

Behovet for- og forventningene til internettforbindelse gjennom WiFi har eksplodert etter at smarttelefoner og nettbrett gjorde sitt inntog.

Del:

Kontakt

Bengt Nøst-Klemmetsen

Telefon: 66810644 / 97799010 bengt@nettec.no

Nettbrett er et viktig verktøy for butikker, og kan brukes som kasseapparat, varetellingsterminal og oppslagsregister. Forutsetningen er derimot at de finnes et sikkert, trådløst nett i butikken.

Trådløse nett (WiFi) kan ha sine utfordringer, både på grunn av dekning i butikk og på grunn av forstyrrelser fra omkringliggende trådløse nettverk. Av erfaring leverer vi derfor kun kvalitetsprodukter kombinert med sky-basert kontroll og konfigurasjon.

Våre løsninger ivaretar behovet for eget nettverk for butikken, samtidig som gjester kan tilbys aksess uten at sikkerheten kompromitteres. Trådløse nett kan også brukes til markedsføring, ved at alle brukere loses til din bedrifts nettside ved pålogging.

Les mer om våre løsninger for trådløst nett …

Ta kontakt for ytterligere informasjon, priser og produkter.

 

Trådløst nett med support

Er du lei av WiFi som ikke virker? Ønsker du å fornye deg med et supportert WiFi? Eller er du på jakt etter en løsning som sikrer at dine web-baserte løsninger fungerer 24/7/365? Vi hjelper deg gjerne!

WiFi for bedrift Behovet og forventningene til internettforbindelse overalt har økt etter at bruken av skytjenester, smarttelefoner og nettbrett eksploderte. Nettbrett er også blitt et viktig verktøy for bedrifter, og brukes i dag som kasseapparat, oppslagsregister, varetellingsterminaler, presentasjoner osv. Supportert trådløst nett Det kan være en utfordring å få et stabilt trådløst nettverk. Derfor er […]
 

Miljø og Personvern

Nettec er tilknyttet Norsirk for miljøvennlig håndtering av emballasje, batterier og EE-avfall.

Vår personvernerklæring - GDPR

Supplier Code of Conduct / Etiske Retningslinjer

Etiske retningslinjer: I Nettec er vi forpliktet til å opprettholde sterke og etiske forretningspraksiser i alle deler av vår virksomhet. Som en del av vår satsning på bærekraft, samfunnsansvar og opprettholdelse av høye standarder, forventer vi at våre leverandører deler og opprettholder disse prinsippene. Prinsippene beskriver våre forventninger og krav til leverandører og, ikke minst, hva du som kunde kan forvente av Nettec som leverandør.

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE