Digi IX40 5G-ruter – Robust IoT-ruter for industrielle applikasjoner

 

Digi IX40 5G industriell ruter for pålitelig og robust kommunikasjon i ekstreme miljøer.

Del:

Kontakt

– Jan Erik Bjerkholt

Telefon: 66810645 / 47416610 jeb@nettec.no

IX40 er en ny generasjon 5G-rutere fra Digi. Den er laget for industriell bruk, med støtte for Edge Computing, WAN Bonding, Containers og 4 x ethernet, 2 x SFP (for fiber og/eller ethernet) og serie-port.

Den kan administreres både lokalt eller i skyen. 3 års garanti borger også for at dette er et kvalitetsprodukt – allikevel er prisen gunstig for en så avansert ruter.

Digis avanserte operativsystem, DAL, gir et godt fundament for å integrere 5G-kommunikasjon inn i kundens datanett, hvor sikkerhet og pålitelighet er nøkkelen til suksess.

5G edge computing industrial IoT cellular router solution, purpose-built for Industry 4.0

 

 

Last ned dokumentasjon (pdf).
Gå til Nettbutikken

 

Miljøansvar

Nettec er bevisst sitt ansvar for å ta bærekraft på alvor. Derfor har vi sertifisert oss i henhold til Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et synlig bevis på godt miljøarbeid , og et viktig styringsverktøy for kontinuerlig forbedringer og grønn omstilling.

Nettec er tilknyttet Norsirk for miljøvennlig håndtering av emballasje, batterier og EE-avfall.

Etiske Retningslinjer og personvern

Etiske retningslinjer: I Nettec er vi forpliktet til å opprettholde gode og etiske forretningspraksiser. Retningslinjene beskriver våre forventninger og krav til leverandører og, ikke minst, hva du som kunde kan forvente av Nettec som leverandør.

Vår personvernerklæring - GDPR

© 2016 Nettec AS | Design og utvikling King Design & TYDE